Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto : Copyright : Soligajag_1


Ett glatt leende som smittar av sig.

Underbara goá vän som räddar mina dagar
med sitt skratt som bubblar av glädjefnatt!

Till slut kan jag inte hålla mig trots att jag har
haft det jobbigt som vi alla har, då och då.

Har inte ens haft lust att skriva nåt här ,
vill bara ta täcket över mig och sova vidare .

Denna dag tog mig min goá vän oss till det
mysigaste Cafét av alla!

Där busade vi och njöt av den bästa räksalladen som
försvann i ett nafs.

Visst är det mysigt att ha en sådan väninna som
får dig att må gott och känna livsglädje igen!

Jag Älskar min fina väninna så mycket!!





Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-15 08:31



Bookmark and Share


  ULJO
Vänner är guld värt
2017-04-19

  Minkki VIP
jag har märkt Din tystnad, fint att den nu blev bruten! Var vore vi utan vänner?
2017-03-18

  Lindha W Gustavsson
Visst är det härligt med vänner som "lyfter" en när man är neråt. Ni ser båda glada ut.
2017-03-18

  Larz Gustafsson VIP
Lite punk feeling över bilden.
2017-03-15

  Öknens Ros VIP
Tänk att ha en så härlig kompis och vän! :)
2017-03-15

  Ljusletaren
Lycka :-)
/kram
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP