Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som reser sin tribut

 

Dagen tindrar mina ögon vakna

ännu en natt viker sina fjädrar ifrån

där drömmen ännu har sin aning

längtar min kropp redan ditt smek.

 

Din mun är morgonens hunger

ditt sköte min gömma av lust

din blick ett begär att finna

i ett lövverk som  reser sin tribut.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-15 17:31



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
sensuell och vacker.
2017-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP