Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma mia?

Aj, aj 

behöver bara checka antalet

skrivna dikter av mig

för att förstå att jag nog

med all säkerhet

redan förberettt flytten

till en annan verklighet

 

Men vad bryr sig solen

om det, den fortsätter

att idag smygläka

mina osynliga sår

 

Mat i kylskåpet

en säng att sova i

en dotter som faktiskt

t o m ringer upp själv

häromdagen och vi

pratar i timtal

 

Sådant har nog

en hemlig läkning

på en speciell röd tråd

i kroppen som läggs

att vila i bomull

så att jag lätt kan

plocka upp den

och se att den faktiskt

existerar den där

kärleken från mor till barn

och sen tillbaka samma väg

Det har varit en mycket

viktig pusselbit i mitt liv

att äntligen få ett barn

Uppleva moderskapet

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-16 14:20



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Ja att få barn är nog livets största höjdpunkt.
2017-04-05

  Janina Kaminska
Vackert skrivet, kärleksfullt och mjukt.
2017-03-16

  aol
Så fint berörande skrivet,
2017-03-16

  Ljusletaren
Grattis till allt fint du ser och som du har och som ger dig fint gensvar/ kram
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP