Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en värnlös del av mitt hjärta

 

 

 

i en värnlös del av mitt hjärta
finns en tanke gömd
kvarglömd
sedan barnet bodde där

en tanke som skaver
klämmer
skär


där finns
gömda taggar kvar
från de dagar som gick
den tid som var




I en värnlös del av mitt hjärta
låter jag
ljuset strila in
genom en spricka i mitt bröst
lyssnar
till en annan röst

den som lindrar smärtan

den som ger värme
och tröst



i en värnlös del av mitt hjärta
bygger jag en bro

till en annan plats
där något nytt kan växa


en framtidstro






P.G 20170316




Fri vers av Peter G VIP
Läst 674 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-16 23:23



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
En känsla
Bygga en bro för att vinna,finna livet läkande ihop igen..genom få hopp om hjätats lust!
Klar framtidshopp!
2017-05-12

  Goraxy 89 Orion VIP
Den här är Väldigt finstämt sublim och elegant !

Jag TACKAR för läsupplevelsen !
2017-03-23

    ej medlem längre
Mycket vackert skrivet, speciellt slutet.


2017-03-22

  Chawa VIP
Detta är en helt underbar och läkande dikt! Den värnlöse hämtar kraft ur eget hjärta... Tack!
2017-03-19

  Blått Norrsken VIP
Mycket ,mycket vackert i vemod men framtidshopp och tro .
2017-03-19

    snöö
Tankar som är lätta att identifiera sig med. Det smärtan en del men orden de formulerar blir ändå till något fint, och framtidstron finns där. Gillar!
2017-03-17

  Blåbäret
Vi väljer inte alltid det som tar plats i våra hjärtan. Mörker och ljus samsas om utrymmet men förmågan att bygga broar och ta sig vidare, förlåta och erfara, för att komma över och vidare är en storhet i sig. Erfarenheterna formar framtiden, de behöver inte bara kasta skuggor över den.
Gillar dina rader oerhört mycket.
2017-03-17

  Marita Ohlquist VIP
En fantastisk bro från mörker till ljus!
2017-03-17

  Carl Mikael Fäldt
Oerhört fint skriftat!
2017-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter G
Peter G VIP