Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gud säger: frukta icke, ty jag är med dig; var ej försagd, ty jag är din Gud. Jag styrker dig, jag hjälper dig ock, jag uppehåller dig med min rättfärdighets högra hand.


Verser







Om jag ock vandrar i dödsskuggans dal
fruktar jag intet ont
ty du är med mig


din käpp och stav
de trösta mig









Jag fruktar icke för skaror av många tusen som lägra sig mot mig runt omkring






Övriga genrer av aagape VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2017-03-17 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aagape
aagape VIP