Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp till kamp


Jag känner hopp nu
allting har bytt plats bara

Hollywood visar den framtida revolutionen
Motståndets verkliga ideologer finns gömda i akademin

Folket är nedsövt av nonsens på nätet
Barnen talar med friska lövs tungor
Orkestern spelar en gammal melodi




Fri vers (Fri form) av aagape VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-05 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aagape
aagape VIP