Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättjan finna sin död

 

En besviken mättnad

av tomhet i tystnaden

hämtar fågeln sin vinge

finge jag aldrig resa

ditt landskap förbi

 

från mitt öga

vid iris första blomning

skulle ingen få brinna

i nöd från min pylon

till skymningens stativ

kunde jag få höra

lättjan finna sin död.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2017-03-17 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP