Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

476.....atavistiska ljudskikten ....

_i_ klon_jordens_krona_

FRAMSTUPA!

roterande runt nya stenar i forsande vatten
omfattas av den kosmiska impulsen...

Döv serenad har slukats
av molnskyar i trasor!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-17 18:05



Bookmark and Share


  petter rost
"... av molnskyar i trasor!"
Se dem!
2017-03-19

  petter rost
En farkost Poesi på väg rakt ut i rymden... vilken klang, vilka bilder, vilken höjd!
2017-03-18
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP