Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undernärd.

Banden som lades
långt innan jag visste varför
gör skada ännu
hur vuxen tar barnets växt
hindrar själen från blomning





Bunden vers (Tanka) av Ellåtta
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-18 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta