Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Never go back, never...

 

 

 

Jag trivs bäst bland asfalt och hård betong. Skrik och gap, sirener som tjuter, inget av det gör ont. Någonstans lär du dig sorgens väg. Du måste stänga ner för att överleva. Likt en krigszon utan gränser. Huden svider av kulor som skjutits för nära, blodiga hjärtan stänker ner dig med svärta. Alltid beredd att huka dig, smyga runt de som vill döda dig långsamt. Det onda som pumpas inom dig från generationer tillbaka. Illamåendet inombords som får en själ att åldras. Bryta sig loss är inget alternativ. Själen måste bli fri, fri, fri... 




Övriga genrer av genni VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-03-18 19:48



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfull framförelse!
2017-03-28

  Lars Hedlin
Berör och griper om
2017-03-24

  aol
En stark text som grep tag i en.
2017-03-19

  erkki
Kampen för tillvaron? Det fanns nerv i den här texten!
2017-03-18
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP