Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SPA


Och då talar jag icke om.

Banan i Belgien.

SPA Franchorchamps.

Där jag har sett Kimi passera.

Flat out.

I Eau Rouge.

Jag talar om.

Sokrates.

Platon.

Aristoteles.

SPA.

Mitt kodord i livet.

Böckerna som förändrade mitt liv.

När jag genomskådade teologin.

I sina filosofiska teser.


Så vill du tala med mig.


Kan jag tala om motorsport.


Och filosofi.

Och teologi.

Och kärlek.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 160 gånger
Publicerad 2017-03-19 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP