Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagboksanteckning senvinter 17

Letar bland appar
Fingrarna tvekande
Som mekaniska rosa anemoner
Stötvis målinriktade hoppar på stenar över vattendrag

Ångande mejlkorg i skymningen
Över ängarna kråkor
Råg som hänger med huvudet
Mogen, eller trött
Nattens renhet förgiftad av detta tysta tjatter

Släpar täcket om halsen som en cape
Ristar mitt Z i dagboken
Värjan blixtrar
Hjärnan måhända medelålders splittrad men fylld
Till bredden av kärlek
Den vill aldrig sluta växa
söker istället nya vägar och forsar genom mindre samhällen, dess halvsanningar, kollegor och påtvingade karriärer.




Fri vers av Aaxel
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-19 21:40



Bookmark and Share


  Arne Ugglemosse
mkt välskrivet och läsvärt!
2017-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Aaxel
Aaxel