Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett brev till min bror

du försvann en dag
de hade hämtat dig
tre steg före fick du gå dom
med händerna knäppta bakom ryggen

jag visste vart du befann dig
men inte vad
som förde dig dit

I mörker satt du
I mörker stod vi

Vid varje andetag
snörpte hjärtat ihop sig
och tömde lungorna på luft

Bröstet värkte
Doktorn sa
ditt hjärta slår lite fel
Min smärta fanns utskriven på papper
en tunn linje med berg och dalar

telefonen ringde
jag svarade med värkande hjärta
två månader utan att höra din röst
så var den äntligen där

hej
det är din bror




Fri vers (Fri form) av Bella H
Läst 264 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-20 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bella H
Bella H