Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frånvaron av liv

Du ligger där utsträckt och stilla
på din bädd
frånvaron av liv är så uppenbar
du är där men ändå inte
jag undrar varför jag inte gråter

Om du inte är rädd
för det som hände innan du levde
kan du inte vara rädd
för det som händer efter





Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-21 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP