Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den förlösande kyssen

Vi pratade med varandra
Vi såg varandra i ögonen
men jag vågade inte ta din hand
fast jag så gärna ville

Vi gick hem till dig
Du visade ditt rum
Dina saker
Ditt piano
och mitt huvud dånade
av åtrå

Jag satte mig i soffan
Du kokade kaffe och te
Du bjöd på allt
och du pratade hela tiden
fast jag inte fick fram ett ord

Så kröp du upp i mitt knä
höll om mitt huvud
kröp ihop som en katt
strök mitt hår
och så kysste du mig - intensivt

Jag kommer aldrig att glömma det




Fri vers av Nils-Robert
Läst 273 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2017-03-23 17:32



Bookmark and Share


  ULJO
Kyssen kärlekens härliga attribut. Vackert och avskalat
2017-04-24

  Eva Langrath VIP
Ömsint skildring som får mig att tänka på den första kärleken.
2017-04-08

    ej medlem längre
Fint med kyssar i alla former!
2017-04-06

  Kim VIP
Ja kan nog vara trevligt med en kvinna som är som en krypande "katta"....
2017-04-05

  Anya VIP
Oj så fint om den nyponrosiga första kärleken och/eller åtrån. Du skriver i en ton som passar som handen i handsken. Bra!!!
2017-04-04

  Ingrid Trolle
En skön och vacker beskrivning
av tvekandet, när själen brinner
och det till slut händer.
Vackert minne värt att bevara
för alltid.
2017-04-01

    ej medlem längre
Fint att du aldrig kunde glömma det
Vackert slut!
2017-03-25

  Marita Ohlquist VIP
Härlig avslutning på texten!
Ibland behövs inga ord, kroppen talar sitt tysta men tydliga språk.
2017-03-24

  Salvation Pepper
Respekt kan ge mycket.
2017-03-24

  Fem hjärtan VIP
Fint skrivet om ett ljuvligt minne!
2017-03-23

  Rise Little One
Fina och omtumlande minnen!
2017-03-23

    ej medlem längre
Så fint och ärligt skrivet.
2017-03-23

    ej medlem längre
Ett vackert minne för livet.
2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert