Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra, men inte nu

 

Kanske kan det vara så,

jag är prinsessan de kysser

innan en jävla massa grodor

 




Fri vers av Nimbus VIP
Läst 356 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-22 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nimbus
Nimbus VIP