Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto / Copyright : Solugajag_1


Denna hemska åkomma

Varför varför och åter igen varför
måste jag drabbas av denna hemska
åkomma!

En liten puss från en goding kan väl
Inte vara så farligt.
Jodå , sen drabbas jag av feberfrossa
så hela kroppen skakar om vartannat.

Humöret påverkas, vill inte prata med någon,
Okej , jag orkar inte heller . ,

Vill bara dra täcket över huvudet och slumra bort.
Nästa gång jag slår upp mina blå
Ska jag tindra och va pigg som en mört.

Det är väl så att jag inte lyssnat på min kropp
utan pressar den tills den säckar ihop.

Hallå där hör jag någon säga ,
Har du lärt dig din läxa nu ??

Jag ler med hela kroppen och tvingas
uttala ordet . . Nej .
Men jag går på kurs med mig själv!!




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-23 01:06



Bookmark and Share


  Minkki VIP
det talas så mycket om att hitta sina styrkor - men vad gör man med dem om man inte hittat sina svagheter som sätter krokben för en? Det låter som en bra kurs Du hittat :)
2017-03-25

    Dan Myrbeck
Instämmer med Zavanna.
2017-03-24

    ej medlem längre
Självinsikt kommer ofta för sent till den som är impulsiv och vill alla väl.
2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP