Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätta

Precis nu är vi vid liv
alla du och jag
ni och vi
som försöker existera i denna rymd
den enda plats vi kan vara på

Se kropparna och bejaka tanken
det är vi som ska fortsätta
att rulla stenen

Ingen annan kan göra det
som just du gör

Varje gång jag skriver en rad
tänker jag att det kan vara den sista




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-03-23 10:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint diktat och fint budskap!
2017-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP