Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag knyter snaran och du drar åt.

Isärslitna drömmar och kalla löften,
Man känner sig lika levande som ett löv på hösten.
Utan något hopp om ett anständigt liv
Har jag sökt i 8 år för att åtminstonde få finna frid.

Allt hopp utom räckhåll, jag knyter snaran och du drar åt.
Allt hopp utom räckhåll, jag knyter snaran sen skiljs vi åt!

Det finns bara mörker och becksvart misär,
Det är förvånande att benen fortfarande bär.
Ingen vila och ingen sömn,
Det känns som att jag lever i en verklig mardröm.

Allt hopp utom räckhåll, jag knyter snaran och du drar åt.
Allt hopp utom räckhåll, jag knyter snaran sen skiljs vi åt!

Destination ingenstans är målet jag vill nå,
Men utan att verka allt för rå, så vill jag bara säga...
Hej då!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Angst
Läst 343 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-23 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angst
Angst