Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vädra ut gamla känslor.

Jag vaknar på morgonen och hyperventilerar,
det är något som i mitt psyke felar.
Jag drömde om dig hela natten,
sist vi hördes var för några år sen i chatten.

Har inte tänkt på dig på länge nu,
så det kanske bara var gamla känslor som vädras ur.
Oavsett så skapade du en storm i mitt psyke inatt,
vilket är jävligt skumt då jag har svårt att ens få ur mig ett skratt.

Jag ska absolut inte störa dig något mer,
även fast jag en ensam kväll dig en tanke ger.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Angst
Läst 326 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-08 11:38



Bookmark and Share


  Femme Fatale
gillar ditt sätt att beskriva saknad =)
2019-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Angst
Angst