Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En slutgiltig lösning

Jag bläddrar förbi versioner av mig själv,
 för att slutligen finna mitt rätta jag.
 Det står nu klart att jag är en slags andrahands människa,
 en restprodukt utav vad samhället har att erbjuda.

Det känns som att halva mitt liv har bestått utav mentala arkebuseringar.
Skott efter skott sänker mig till backen,
men likförbannat reser jag mig igen för att ta emot nästa salva.
Så någon slags "tillfrisknande" kan inget öga skåda.

Jag drömmer, fantiserar, romantiserar, ja till och med hallucinerar om den slutgiltiga lösningen.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Angst
Läst 343 gånger
Publicerad 2017-10-31 12:33



Bookmark and Share


  Femme Fatale
stark ord från en stark själ... alla har vi väl varit i den där avgrunden och begrundat vårt öde...
2019-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Angst
Angst