Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto : Copyright ; Soligajag_1


En inre rofylldhet!

Nu har jag kommit en bit på väg med mig själv,
är det inte så att det står en mur i vägen vissa dar och
den måste man kliva över.

Då är det väl bättre att övervinna den och gå stilla
därifrån med sinnet i behåll.

Det finns så mycket våld ute i samhället just nu,
min ilska svämmar över för dessa stackars barn.

Jag måste då ta en lång promenad så att allting slutar snurra,
lugnet lägger sig i kropp och knopp.

Önskar att alla skulle ta sig an, jag är en sådan människa som bara
måste försöka göra nåt.
Idag ska jag gå och gå en längre sträcka så att allting som är grått
rinner av tills det blir en vacker blå nyans!

Fanns det fler individer med empati, kärlek att ge, "att bry sig om"
skulle världen vara vacker och utan krig.

Dela med er utav er själv och låt oss njuta av denna vackra soliga dag!!






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-24 07:04



Bookmark and Share


  ULJO
Du bjuder på ren magi av rofylldhet.
2017-04-19

  Minkki VIP
det är märkligt hur välgörande det är att tänka med fötterna, det klarar tankarna och orden - tack för påminnelsen!
2017-03-25

    Dan Myrbeck
Jag tror att de allra flesta är bra människor. Men tyvärr låter vi
några få få förstöra för flertalet.
2017-03-24

  Peter Olausson VIP
Jag skall följa din fina maning och besöka min närmsta, vackra sjö. Ha en bra fredag nu!
2017-03-24
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP