Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldport

 

När porten öppnas

är adressen inte alltid

den avsedda

 

och den som bor

där mörkret finns

behöver elden




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-25 06:26



Bookmark and Share


  Minkki VIP
instämmer med föregående, med tillägget en verkligt häftig bildilllustration av eld i mörker
2017-03-26

  Nils-Robert
Häftigt skriven dikt som ger assosiationer
2017-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP