Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simma ensam


Ett ensamt hjärta simmar
i oändlighetens hav
hoppas möta ett annat
ensamt hjärta
att simma tillsammans med




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-25 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP