Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nej


De värker i min själ

De värker i kroppen
lika mycket i min själ
de känns som jag
ska gå sönder
av mitt trasiga hjärta
tårarna rinner längs
min svarta korridor
jag försöker komma ut
hitta ut ur de här
mörkret som inte är jag
jag försöker laga mig själv
hitt sätt att stå ut
fast de är en sådan känslostorm
i mitt hjärta idag med
pricis som alla andra dagar
som alla tårar
som trängt sig förbi mitt hjärta




Fri vers (Prosapoesi) av Natten24
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-25 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
så starkt att det gör ont att läsa
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Natten24
Natten24