Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utbrott


När längtan får ett utbrott
är det som när en vulkan
spyr ut aska och rök
slänger stenar stora som klippblock
omkring sig
lava som rinner över
smälter allt i sin väg




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-25 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP