Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge mig solen

Löven som dansar omkring i den tysta vinden

Handen som sträcker sig efter solen

Jag minns det än idag

Som ett bleknat fotografi i mitt förtvinade minne

Jag sträcker mig efter det

Men når aldrig fram




Övriga genrer av Joakimnordbrandt
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-03-26 08:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alice har rätt! applåder!
2017-03-26

  alicja lappalainen VIP
en vacker bild med rörelse i två riktningar som flätas samman.
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt