Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En roterande spegel av musik som ljudbok


Prova storytel två veckor gratis och lyssna på mitt debutverk En roterande spegel av musik. Fantastisk uppläsning av Martin Hallander. Stort nöje bröder och systrar!




Fri vers av Joakimnordbrandt
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-12-27 10:09



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Köpte boken, den är mycket bra underhållande och omväxlande.
Rekomenderas på det varmaste.
2018-12-27

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=wQoDCEKZyQw

2018-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Joakimnordbrandt
Joakimnordbrandt