Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
25/3 2017. Jag åkte till dig för jag visste att det nu som cancern tar henne också. #killcancer #fuckcancer


En stilla början på ett slut

Ont i hjärtat av själen
Skrik högt med mig
Fyra Mackmyra i natten
En är till dig

Blicken mot taket
För var är du nu?
Du somnade in
Men kommer aldrig dö

Dagarna snurrar
Kan jag detta nu?
Tårar på kinden
En stilla början på ett slut




Fri vers (Fri form) av IsabellaPepp
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-03-26 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IsabellaPepp
IsabellaPepp