Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Midsommarpoeten som var magsjuk igår kämpar vidare idag...


Den blomstertid nu kommer...

Den blomstertid nu kommer, vi samlas runt en stång.
Regnet öser allt vått, små grodor är ett tvång.
Alla fryser om sina tår, vi tar en nubbe till.
En snapsvisa som är för svår, en fästning vet vad den vill.

Den blomstertid nu kommer, med VM i Sovjet.
Lever vi imorgon, minns vi ens vad som skett?
Blågula flaggan viner, den är ju så speciell.
Kämpa nu blondiner, låt inget bli en skräll!




Bunden vers (Rim) av IsabellaPepp
Läst 595 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-22 17:48



Bookmark and Share


  IsabellaPepp
Jag vet att sovjet inte existerar längre men tänker att man Ryssland fortfarande känns som Sovjet i dessa tider.. Ryssland har alltid varit komplext och det känns sjukt att vm var i Ryssland över huvud taget.
2018-08-25

  Larz Gustafsson VIP
Sovjetunionen existerar inte längre.

Jag önskar att även det löjliga midsommarfirandet ska avskaffas totalt.
Själv vägrar jag att delta.
2018-06-22
  > Nästa text
< Föregående

IsabellaPepp
IsabellaPepp