Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla underbara kvinnor :)..


Världens starkaste (2017)


Jag kallar henne för världens starkaste
då ler hon mot mig...
sådär som nu blir det åka av..
livet har skabbat här och där
men hon strålar så av skönhet
så mycket kärlek och tro
på att alla har vi det..
detta jag får uppleva varje dag

det är en sann gåva..
varje dag med henne strålar
ja, jag vet jag upprepar mig
men jag kan inte hjälpa det
för hon är just det..
så oerhört vacker och stark
när jag önskar jag vore detsamma
lägger hon sin hand på min skuldra..




Fri vers av Järnkatten
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-26 12:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket fint skrivet.
2017-03-26

  limerick
Kärleksfullt och vackert!
2017-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten