Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag tycker om att skriva



"jag har skrivit så länge jag minns
annars minns jag inte så mycket faktiskt

jag tycker om att skriva om blommor
och allting annat som gör mig glad

solen gör mig glad och när människor ler
och då får jag sån riktigt bra inspiration

och när jag får inspiration ja då
då sätter jag mig ner och skriver

ibland har jag en dålig dag
då kan jag inte skriva

men så kommer en ny dag igen
och då kanske solen åter lyser

jag tycker inte om det som gör mig ledsen
men en gång skrev jag en ledsen-dikt

då var jag ledsen flera dagar efteråt
det vill jag aldrig mer vara med om

jag tycker poeter.se är så bra för då
då kan jag sprida den glädje jag själv känner

och det är väl det som är meningen med poeter.se
att sprida ut sina glada fina känslor

jag tycker bara en sak är lite konstig
varför jag inte minns nåt av mitt liv"




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-26 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP