Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Etna


avkyld på ytan
en krater med vid öppning

hettande vulkan
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2017-03-27 00:02



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Den sätter min fantasi igång . Mycket stark , och vacker haiku.
2017-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt formulerad text som låter tankarna flyga fritt.
2017-03-30

    ej medlem längre
den här är bra alla dar i veckan!
2017-03-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Sensuell ton i fin metafor.
2017-03-27

  i af apa
i väntan på utbrott...
2017-03-27

  Öknens Ros VIP
en riktigt het haiku! ;)
2017-03-27

  alicja lappalainen VIP
vacker och subtil..
nobelmärke och applåd!
2017-03-27

    ej medlem längre
Het Haiku. :-)
2017-03-27
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP