Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
redigerad text


EGALITET

 

Mannen i mig

ger kravlöst

tar begärligt

talar sanning

utan fasad

reser sig

rakryggad

huvudet högburet

vid behov




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-03-29 17:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
bra och starkt
2017-04-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
Perfekt
2017-03-31

  Fem hjärtan VIP
Mycket bra och tankeväckande!!
2017-03-30

    ej medlem längre
Underbart! <3 Det inre, välfungerande äktenskapet.
2017-03-29

  M.Eta
Kan göra mer än två saker samtidigt kanske!? Bra text
2017-03-29

  alicja lappalainen VIP
Carl Gustav Jung. Anima och Animus.
2017-03-29

    ej medlem längre
yin och yang..
2017-03-29

  Marianne Räf
Grodor å ödlor, m.fl. djur kan ändras i
sitt kön. Vem vet ifall vi kan. Vore häftigt, så kunde man jämföra...
2017-03-29

    ej medlem längre
Vilken stark och berörande text.
2017-03-29

  ULJO
Otroligt bra. Tankeväckande
2017-03-29

  Marita Ohlquist VIP
Gillar ditt porträtt!
2017-03-29

    jaybird
En text i balanserat samarbete mellan höger och vänster hjärnhalva. Spännande bas och diskant.
2017-03-29

    Jag är fan större än Sartre
Snyggt!
2017-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP