Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det går att komma igen.......till livet ännu starkare...


Vändpunkt


Försummad av
döden kom jag
tillbaka till det
ofattbara liv
jag ville lämna

Som en nyplockad
blomma, nyfiken
granskande

behövde jag knappast
reflektera varför
jag fortfarande
fanns till.







Fri vers av Karin Rosberg
Läst 951 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2006-05-21 18:17



Bookmark and Share


  Ronny Berk
framtids vara och kunna väl beskrivet
2014-01-05

  Quasimodo
Ger en härligt skön känsla för det liv vi är och den kraft vi har i det vi är och skapar!!!
2008-08-03

  Lena Renman
Hej Karen, minns själv denna känsla mycket väl :-)
Lena
2007-05-29

  Bodil Sandberg
Ja men visst...det är ju så det känns...när livsandarna vaknar igen...snyggpoetat!
2006-06-16

  Fredrik Stillesjö
Hej Karen!

Du beskriver en vändpunkt så bra. Glädje över livet. Hälsar Fredrik
2006-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg