Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå



Vad gör du nu långt borta
Om du vore här visste jag

Ändå

I tystnaden hör jag dig
I mörkret ser jag dig
Mina tomma händer känner dig
Mina ensamma armar famnar dig
I hjärats takt vaggar jag dig

Ändå

Var rädd om dig




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-05-21 19:13



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Hildegun!

Ändå ..så vackert! Du har så bra beskrivit oro, längtan, delaktighet med någon som är långt borta men ändå nära. Hälsar vännen Fredrik
2006-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors