Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar 2 på natten

Jag ifrågasätter allt.
Mitt liv, mina tankar
Min luft.
Mitt hopp.

Livet är som en trappa, från födsel till döds.
Jag har ramlat i den trappan
Förr
Och nu.
Men jag har aldrig blivit yngre.
Aldrig blivit vårdad.
Bara kommit närmare
döden




Fri vers (Fri form) av rymdalven
Läst 366 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-03-31 01:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rymdalven
rymdalven