Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Destruktiva perfektioner

Kommer du ihåg när allt var som vanligt?
De dagar där regn var bra.
Kommer du ihåg när livet var en simpelhet med frid i tanken?
Kommer du ihåg när vi inte låg på golvet
Fulla klockan fem?
Kommer du ihåg de rus vi fick
Av droger utan namn?
Jag vill minnas de gånger
Då jag höll dig i min famn.
Jag vill glömma de gånger då jag inte kunde,
Inte fanns.
Hur kan man förglömma
Cigarettlukten på tröjan?
Hur ska man förglömma
Smaken av blod?
Dränker mina sorger
Med alkohol och vin.

Vardagen är kallt grå
Vart knaster från de piller på nått sätt lyckas skilja livet åt.
Illusionen med mask och smink är döden åt de felfria.
Döden åt de perfekta.
Rest in peace era jävla monster
Som dricker för att minnas.
Bryt ihop era jävla fan.
Bryt ihop och känn den frihet och smärta av delikatessen från livet.
Delikatessen från att glömma minnen.
Delikatessen från att vilja dö




Fri vers (Fri form) av rymdalven
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-04-05 00:41



Bookmark and Share


    glitterflicka
perfektion är destruktivt

Fint <3
2017-04-06
  > Nästa text
< Föregående

rymdalven
rymdalven