Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

Sitter på en murken trädstam
mitt i ett vitsippshav.
Fåglarna kvittrar hysteriskt
alla på sin egen melodi.
Vårens dofter fyller luften
lite vitsippsparfym
med ett stänk av flytgödsel.
Här vill jag sitta alltid ...
... mitt i våren.




Fri vers av Hedvig Berg
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-31 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedvig Berg
Hedvig Berg