Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beach 2017

En äldre herre
i kategorin mycket äldre ...
kommer ut på trottoaren
strax framför mig och mina hundar.
Han tar sig fram
med hastigheten av en pigg snigel.
Gången struttande, lätt studsande ...
Har han kanske lite ont, tänker jag.
När vi är nära kan jag läsa texten
på ryggen av hans jacka
"Motionscenter"
Och då förstår jag
... han är ute och joggar <3




Fri vers av Hedvig Berg
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-31 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedvig Berg
Hedvig Berg