Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ABSTRAKT TAVLA

 

Ljuset flödade över

kyrkorummets väggar

 

orgelns varsamma toner

Av längtan till dig

 

vita kistan smyckad

som blomstrande äng

 

en abstrakt tavla

 

var det verkligen du

som låg där inuti

 

lyssnade till sången

Håll mitt hjärta

 

var det du, min vän?




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-04-03 17:02



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Abstrakt var ordet, vissa förluster vill aldrig sjunka in. Speciellt inte de som rycks bort mitt i livet. Vacker text, och jag beklagar sorgen.
2017-04-08

  Valter Örn VIP
Ja visst är den ofattbara sorgen jämförbar med en abstrakt tavla vilket här är fint diktat om.
2017-04-05

    ej medlem längre
Så vackert, andaktsfullt och djupt berörande. <3
2017-04-03

    ej medlem längre
mycket vacker, mycket, strålande poetat av poetissan, klar som glas denna text, helt transparent, rytmisk... fin... applåderna är dina!
2017-04-03

  M.Eta
Känslosam text, kunde varit min. Vit kista, överlevt min dotter, ofattbart. Man är inte ensam om detta, men vad hjälper det?
2017-04-03

  Fem hjärtan VIP
Blir berörd på djupet.. Du fångar känslan av det ofattbara..! Mycket bra!
2017-04-03

  Marianne Räf
Så sakralt och fint. Jag fråga´ mig
samma sak på Bosses begravning.
Fullt av röda rosor på kistan.. <3
2017-04-03

  ULJO
berör på djupet
2017-04-03

    ej medlem längre
När sorgen är stor och svår att greppa.
2017-04-03

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om en verklighet som känns overklig!
Känner igen mig i dina tankar.
2017-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP