Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När döden gör sig påmind

Dina rossliga andetag
gör ont i hela min kropp
Vill blunda när jag ser
sjukdomen hånle åt mig

Dina ögon är trötta
medan mina är blanka
Försöker värma dina
så kalla stilla händer

Droppe efter droppe
letar sig in i din arm
Och när du försöker le
går jag sönder totalt

Pappa

Du är min hjälte

Nu och för alltid














Fri vers av Emme VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-03 01:06



Bookmark and Share


  aol
Kram ja så ledsamt att skiljas från far.
2017-09-03

  mickech
Ja det är väldigt svårt, att se sina anhöriga gå bort. Glömmer gör man aldrig, men minnena tar upp tankarna lite mindre allteftersom tiden går.
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP