Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjärntvätt....?


Intill sidan är allting nog (2017)


Ingenting blir vi varse
budskapet dräper alla som vi är
vi skapas i den stunden
att bli blott medlöpare..




Fri vers av Järnkatten
Läst 383 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-04-01 11:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten