Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vimse klättrar eller?

allt svårare hitta

adresser och platser

man varit på förr

kan hamna på ett

helt annat ställe

än mina väninnor

 

visst träffar jag oftast

trevligt folk av alla kön

men kanske betalar mer

och känns tomt att inte

se skymten av gamla vänner

 

ändå är det skamfyllt att

klaga så länge man kan gå

och hitta till en adress 

där det inte står namn

på gatuskyltar

eller var det kanske just det

som var problemet där jag

hamnade till sist

ett inträde skulle det

heller inte vara

men ändå klickade inte

hjärnan skriet STOPP

det här är fel

Nej den är så trött

vill bara flyta med

några dagar i veckan

åtminstone




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-04-01 18:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är inte lätt när hjärnan är trött och inte orkar... vilja men inte orka... det tar så mycket energi...
2017-05-25

  Salvation Pepper
Viktiga ord. Tänker att det är viktigt att ge sig tid att förbereda sig för alla saker, ju tröttare man är. Lugn or så ger energi och ljus.
2017-04-06

  Nils-Robert
Så finns skaldat om de osynliga stenar som ligger framför oss på livets stig.
2017-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP