Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frågande står jag

Vi kan inte förstå vem vi är föränn vi slutar söka vilka vi är
att söka för oss utanför vår kärna av sanna varandet
essensen av vilka vi är den sanna gudsnärvaron
stillheten som ger oss harmoni och vårt sökande slutar när vi är i varandet av dom vi är
då behöver vi inte söka längre,vi har nått målet
inom oss finns allt




Fri vers (Fri form) av Desire'e
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-04-02 18:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e