Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna text är något jag satt och skrev under en gråtar period.


Blicken av sorg

Under dina dagar som går.. är det bara några som består.
Under din säng där du låg, hade ditt liv gömts i flera år.
Ditt liv är en röra lik som mitt, allt är ett helvete i din blick.
Blicken du ger är fylld av sorg, och sorgen du har är tjock som en borg.




Fri vers av DotternLina
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-05-21 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DotternLina