Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
detta dikt är lite svår tolkad. men pröva och läs och se om du förstår, du kanske få din egna tolkning av den.


Minnen

titta upp mot himmlen, och tänk på minnen.
Om du somnar är tiden inne.
När du vaknar och ser på himmlen.
Tänker du,vilka fina minnen.
varje skratt,varje tår, blir som ett år.
Minnerna du har och får, gör som du mår.
dårliga,bra det är olika varje da..
minnerna finns alltid kvar, även om du försvinner idaa..




Fri vers av DotternLina
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-05-21 22:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DotternLina