Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när min tid tar slut.


tårar av glas.



Hon landar mjuk på det gröna grästet.

Runt henne lyser det ljus, starkare än solen.


Ögonen är fyllda av kärlek, och hennes hjärta av liv.

Hon är änglen som kommit för att hämta mig.


klädd i vitt med gyllene vingar går hon sakta mot mig..

tårar av glas rinner från min kind.

Min tid är inne.




Fri vers av DotternLina
Läst 396 gånger
Publicerad 2006-05-27 16:16



Bookmark and Share


  yoyyo
fint måste jag säga verkligen
Ögonen är fyllda av kärlek, och hennes hjärta av liv.
de orden gillar jag
mycket bra
tack :)
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

DotternLina