Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OlyckligKärlek.


vill försvinna.

Hjärtan krashar varenda jävla dag.

djupare,djupare somnar jag in
vill bara släppa allting.

Inget han fattar, inget han förstår...




fy fan vilket jävla liv jag får!




Fri vers av DotternLina
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-06-16 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DotternLina