Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara något kort jag skrev när jag var tung i hjärtat. det handlar om hur mycket jag undrar över dig .


Hon&Han

vad hände med sagan om, hon & han ?

vad hände med livet som försvann ?

så många frågor utan svar,

Hur kan man veta.. vad jag har kvar?



allt jag hade har jag ej idag,

inte änns dig har jag kvar.







Fri vers av DotternLina
Läst 504 gånger
Publicerad 2006-07-25 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DotternLina